Selecteer een pagina

Schadeherstel gevelpanelen

Schades aan  stalen en aluminium gevelpanelen komt zeer regelmatig voor in de nieuwbouw en bestaande bouw. Voor bouwbedrijven en eigenaren van dergelijke objecten zijn schades van groot tot klein in de meeste gevallen een probleem. Denk daarbij aan opleveringen voor de bouwbedrijven en uitstraling voor eigenaren. Door continu innovatie op het gebied van gevelschadeherstel kunnen wij op de beste en milieuvriendelijkste manier de meest complexe schades herstellen.
Bij het herstellen van schades wordt uitsluitend gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige coatings waarbij de milieutechnische aspecten een grote rol spelen.

Hoogwaardige coatings

De hoogwaardige coatings bevatten een hoge concentratie UV-beschermende pigmenten, waardoor de coating bestand is tegen weersinvloeden. De levensduur van de coating neemt daardoor toe.
Panel Repair Group beschikt ook over brandwerende coatings, coatings voor de voedings- en (petro)chemische industrie.

Panel Repair Group heeft een techniek ontwikkeld waarmee verkeerd gezaagde kanalen in de panelen zodanig kunnen worden hersteld dat scheuren na verloop van tijd niet meer voorkomen omdat wij op een unieke manier ervoor zorgen dat de panelen niet meer gevoelig zijn voor grote temperatuursschommelingen.

Bij temperatuurschommelingen rekt en krimpt het materiaal. Omdat de oude technieken niet veel verder gaan dan het dichtsmeren van grote gaten ontstaat er spanningverschil tussen de verschillende materialen waardoor er scheuren zichtbaar worden. Wij bieden voor deze schade de ultieme oplossing. Zowel inpandig als uitpandig.

Vakkundig schadeherstel

Panel Repair Group is het adres voor een vakkundig herstel van alle soorten schade aan gevelpanelen, kozijnen, deuren en tal van andere objecten die voorzien zijn van een coating.

Offerte voor uw project?

Wij geven u graag vrijblijvend een prijsopgaaf voor uw project.