Selecteer een pagina

Schadeherstel Datacenters

Schades aan sandwichpanelen bij datacenters vragen een bijzondere aandacht. Panel Repair Group is zich bewust van veiligheidsaspecten en milieu binnen datacenters. Werken volgens de strengste veiligheidsnormen is voor ons een pré. We worden ter plaatse geïnformeerd over de regels en deze zullen wij handhaven en alle werknemers worden tussentijds gecontroleerd of zij zich hieraan houden. Het milieuvriendelijke aspect proberen wij zo goed als mogelijk in acht te nemen. Gebruik van watergedragen lakken en een goede ventilatie is vanzelfsprekend binnen datacenters. Good housekeeping is een pre. We werken met afsluitbare boxen waar ons materieel in ligt opgeslagen voor een nette werkomgeving.

Panel Repair Group is de juiste partner voor uw schades bij datacenters. Heeft u vragen neem dan contact op.

Offerte voor uw project?

Wij geven u graag vrijblijvend een prijsopgaaf voor uw project.