Selecteer een pagina

Schadeherstel cleanrooms

Cleanrooms worden vooral gebruikt bij de fabricage van halfgeleiders of geneesmiddelen.

In het algemeen leiden steeds strenger wordende kwaliteitseisen in tal van industrieën tot strengere omgevingseisen tijdens de productie en bijgevolg tot een toenemende behoefte om deze productie binnen een gecontroleerde omgeving te laten gebeuren. Dat verklaart waarom het gebruik van cleanrooms in de laatste 30 jaar enorm is toegenomen.

Panel Repair Group is met de vraag naar cleanrooms meegegaan in het aanbieden van een speciale manier van aanpak voor het herstellen van sandwichpanelen waarmee o.a. Cleanrooms worden gebouwd.

Wij gebruiken hiervoor HACCP coating.

HACCP coating

De letterlijke HACCP betekenis is Hazard Analysis Critical Control Points. Om aan deze controlepunten te kunnen voldoen moet er altijd gekozen worden voor een speciale HACCP coating (ook wel foodsafe coating genoemd) op vloeren, wanden en plafonds.

Wij kunnen alle uiteenlopende schades herstellen voor bouwbedrijven of de eindgebruikers die na verloop van tijd schades maken die op een vakkundige manier en volgens de regels moeten worden hersteld.

Offerte voor uw project?

Wij geven u graag vrijblijvend een prijsopgaaf voor uw project.